KELAn asiakkaille

Hanna tarjoaa yksilöpuheterapiaa Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena. Terapian saaminen pohjautuu julkisen terveydenhuollon lääkärin kirjoittamaan kuntoutussuunnitelmaan ja edellyttää Kelan tekemää myönteistä kuntoutuspäätöstä. Terapia on asiakkaalle maksutonta. Tietoa Kelan etuuksista ja niiden hakemisesta löydät tämän sivun lopussa mainittujen www-ohjeiden avulla. Palveluntarjoajana olemme sitoutuneet noudattamaan Kelan yhteistyökumppaneilleen laatimaa ohjeistusta mm. terapian käytäntöihin, laatuun ja asiakkaan vakuuttamiseen liittyen.


Puheterapia toteutetaan asiakkaan arkiympäristössä tai vastaanotolla Riihimäellä. Toimialueena ovat Kelan keskisestä vakuutuspiiristä Riihimäki, Hausjärvi, Janakkala, Loppi, Forssa, Hattula, Hämeenlinna, Jokioinen, Humppila, Tammela ja Ypäjä. Eteläisen vakuutuspiirin sopimuskuntia ovat Hyvinkää, Nurmijärvi, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Vantaa ja Sipoo. Terapiatyössä on käytössä monipuolinen ja laadukas välineistö ja harjoittelua tukemaan valmistetaan myös yksilöllistä harjoitemateriaalia. terapiakielenä on suomi, mutta vanhempien ohjaus on mahdollista myös englanniksi.


Lisätietoa Kelan tarjoamista etuuksista:
www.kela.fi > yhteystiedot > palvelunumerot
www.kela.fi > yhteystiedot > palvelu- ja asiointipisteet
www.kela.fi > Miten haet kuntoutukseen


Voit tiedustella mahdollisesti vapautuvia asiakaspaikkoja puhelimitse tai viestillä Hannalta.

Preload main 1Preload main 2Preload main 3Preload main 4Preload main 5Preload main 6Preload main 7Preload main 8Preload main 9Preload main 10Preload main 11Preload main 12Preload main 13Preload main 14Preload main 15Preload main 16Preload main 17Preload main 18Preload main 19Preload feed 1