KELAn asiakkaille

Tarjoan yksilöpuheterapiaa Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena. Sen saaminen pohjautuu julkisen terveydenhuollon lääkärin kirjoittamaan kuntoutussuunnitelmaan ja edellyttää Kelan tekemää myönteistä kuntoutuspäätöstä. Terapia on asiakkaalle maksutonta. Tietoa Kelan etuuksista ja niiden hakemisesta löydät tämän sivun lopussa mainittujen www-ohjeiden avulla. Palveluntarjoajana olen sitoutunut noudattamaan Kelan yhteistyökumppaneilleen laatimaa ohjeistusta mm. terapian käytäntöihin, laatuun ja asiakkaan vakuuttamiseen liittyen.


Puheterapia toteutetaan asiakkaan arkiympäristössä, esim. kotona, koulussa tai päiväkodissa. Toimialueeni on Nurmijärvi ja Riihimäki. Panostan sekä täydennyskoulutukseen että monipuoliseen ja laadukkaaseen terapiavälineistöön (esim. Ipad harjoitussovellukset, OPT-välineistö, kuvanteko-ohjelmat, AAC-välineistö, terapialelut). Valmistan myös usein asiakkailleni yksilöllistä harjoitemateriaalia. Työskentelen asiakkaani kanssa suomen kielellä, mutta vanhempien ohjaus on mahdollista myös englanniksi.


Lisätietoa Kelan tarjoamista etuuksista:
www.kela.fi > yhteystiedot > palvelunumerot
www.kela.fi > yhteystiedot > palvelu- ja asiointipisteet
www.kela.fi > Miten haet kuntoutukseen


Tällä hetkellä en pysty ottamaan uusia asiakkaita.

Preload main 1Preload main 2Preload main 3Preload main 4Preload main 5Preload main 6Preload main 7Preload main 8Preload main 9Preload main 10Preload main 11Preload main 12Preload main 13Preload main 14Preload main 15Preload main 16Preload main 17Preload feed 1